Nollekes Winning heet u van harte welkom !

kom genieten van de rust en rijkdom in de fruitstreek


Wegens de strenge maatregelen van de regering omtrent het COVID-19 (Corona) virus zijn wij gesloten.

We willen jullie, onze trouwe klanten van de B&B, de Camperplaats en de brasserie bedanken voor jullie begrip en morele steun.
Samen hopen wij dat deze lockdown snel voorbij zal zijn zodat we jullie weer met open armen kunnen ontvangen en in de watten leggen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Tot snel

Team Nollekes Winning
Sonia & Flor

Nollekes Winning is een gerestaureerde vierkantshoeve, gebouwd op het einde van de 18de eeuw, die omgeven is door akkers, boomgaarden en kastelen. U kunt ons vinden in Schalkhoven, een pittoresk dorpje in Zuid-Limburg.

Om de oude vierkantshoeve tot haar oorspronkelijke glorie te herstellen werd er door de huidige eigenaren gedurende verschillende jaren hard gewerkt aan haar wederopbouw. Er werd veel gebruik gemaakt van originele materialen, waardoor de hoeve vandaag de dag een authentieke en gezellige sfeer uitademt die u meteen thuis doet voelen.

Nollekes Winning heeft heel wat te bieden: een bed & breakfast, een feestzaal en een camperplaats. Op de binnenplaats van de brasserie kunt u heerlijk genieten van een glaasje wijn, een streekgerecht of een lekker ijsje. Wijnliefhebbers kunnen dan weer terecht in onze eigen wijnkelder Weingut der Flor

Verder biedt de streek heel wat mogelijkheden voor talloze sportieve en culturele daguitstappen alsook fiets- en wandelwegen.
Na een belevenisvolle dag kunt u heerlijk ontspannen in onze bed and breakfast of op onze camperplaats.

Laat u verrassen en kom een bezoek brengen aan Nollekes Winning, waar de gastvrouw u zowel in het Nederlands, Frans, Engels, Duits als Spaans ontvangt.

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of een reservatie wenst te maken, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina.

Het team van Nollekes winning heet U van harte welkom!